Sinema İçin Harika Yıl 2012 Filmleri

0/5 Votes: 0
Report

Description

Hep bir 2015’in filmleri listesinin yapıldığı şu günlerde biraz eskiye gidiyor ve güzel yapımların çekildiği 2012 yılında harika 7 filmin listesini sizler için hazırlıyoruz. Büyük bir ihtimalle listemizdeki filmleri izlemişsinizdir. Ancak izlemediyseniz izlemenizi öneririz.2012 yılı filmler için harika bir yıldı. Sizde 2012’nin en iyi filmlerini merak mı ediyorsunuz? Listemizde çok şeyler bulacaksınız.Lütfen listemiz ve listemizdeki filmler hakkındaki görüşlerinizi Facebok veya Listefilm YORUM bölümünden paylaşınız.İyi seyirler dileriz..

2012 yılında vizyona giren en iyi filmler bu listede bir arada. 2012 yılındaki kesinlikle izlenmesi gereken filmleri sizler için derledik. 2012 yılın en iyi filmlerinin bir arada yer aldığı bu listeye bir göz atın. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.

 

2012 Filmleri Listesi – 7 Mükemmel Sinema Filmi

 

7. The Amazing Spider-Man – İnanılmaz Örümcek Adam – Imdb Puanı: 7.1 / 10

The Amazing Spider-Man

Marvel severlerin merakla beklemiş olduğu son Spider Man serisi filmi olan The Amazing Spider – Man ( İnanılmaz Örümcek Adam ) 6 Temmuz 2012 tarihinde vizyona girdi. Filmin yönetmen koltuğunda Marc Webb oturuyor. Daha önceki Spider Man serisinde başrol oynayan Tobey Maguire ve Stan Lee The Amazing Spider-Man ( İnanılmaz Örümcek Adam ) filminin yapımcılığını üstlenmişler. Filmde Spiderman rolünü Andrew Garfield canlandırıyor. Andrew Garfield’a filmde Emma Stone, Denis Leary, Sally Field gibi ünlü oyuncular eşlik ediyor. Kaliteli görsel efektleri ve konusuyla mahallemizin dostu Örümcek Adam yeniden bizlerle. Kaliteli ve sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film arıyorsanız The Amazing Spider-Man ( İnanılmaz Örümcek Adam ) filmini kesinlikle kaçırmayın.

6. Prometheus – Imdb Puanı: 7.0 / 10

Prometheus

Ülkemizde 1 Haziran 2012 tarihinde vizyona giren bilim kurgu ve gizem türündeki Prometheus filmin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Ridley Scott oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Guy Pearce, Charlize Theron, Michael Fassbender, Noomi Rapace gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Filmde insanlığın kökeni ile ilgili muhteşem bir senaryo seyirciye aktarılıyor. Bilim kurgu severlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film Prometheus. Senaryo ile birlikte Prometheus filminin görsel efektleri de bir o kadar kaliteli ve seyir zevki veren türden. Alien ve Gladyatör filmlerinin yönetmeninden yine diğer filmleri kadar çok konuşulmuş olan Prometheus filmini kesinlikle kaçırmayın.

5. Skyfall – Imdb Puanı: 7.8 / 10

Skyfall

Türkiye’de 2 Kasım 2012 yılında vizyonda giren Skyfall filminin yönetmen koltuğunda Sam Mendes oturuyor. Skyfall filmi Daniel Craig’in James Bond’u canlandırmış olduğu serinin üçüncü filmi olma niteliğini taşıyor. Filmde Daniel Craig’e Javier Bardem, Ralph Fiennes, Ben Whishaw gibi ünlü oyuncular eşlik ediyor. Filmin bazı sahneleri İstanbul›da çekildi. Oldukça heyecan dolu aksiyon sahneleriyle dolu olan Skyfall filmini kesinlikle kaçırmayın.

4. The Hobbit: An Unexpected Journey – Hobbit: Beklenmedik Yolculuk – Imdb Puanı: 8.0 / 10

The Hobbit An Unexpected Journey

14 Aralık 2012’de vizyona giren The Hobbit: An Unexpected Journey ( Hobbit: Beklenmedik Yolculuk ) filminin yönetmeni Yüzüklerin Efendisi serisinde de olduğu gibi yine dünyaca ünlü usta yönetmen Peter Jackson yer alıyor. Filmde Yüzüklerin Efendisi serisinde anlatılan olaylardan çok uzun zaman öncesi anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Elijah Wood, Cate Blanchett, Ian McKellen, Andy Serkis, Hugo Weaving, Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman gibi dünyaca ünlü oyuncular yer almakta. Eğer Yüzüklerin Efendisi filmi serisi çok beğendiyseni The Hobbit: An Unexpected Journey ( Hobbit: Beklenmedik Yolculuk ) filmini de kesinlikle beğeneceksiniz. Muhteşem kurgusu ile sizlere bambaşka diyarlara götüren The Hobbit: An Unexpected Journey ( Hobbit: Beklenmedik Yolculuk ) filmi ile Orta Dünya’ya yeniden bir yolculuk yapmaya hazır mısınız?

3. The Avengers – Yenilmezler – Imdb Puanı: 8.2 / 10

The Avengers (1)

Marvel kahramanlarının bir araya geldiği The Avengers ( Yenilmezler ) filmi Türkiye’de 4 Mayıs 2012 tarihinde vizyona girdi. Filmin yönetmen koltuğunda Joss Whedon yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosu için de tam bir yıldızlar geçiti diyebiliriz. Robert Downey Jr, Chris Evans, Sameul L. Jackson, Scarlett Johnsson, Mark Ruffalo gibi dünyaca ünlü oyuncular filmin kadrosunda. Iron Man, Hulk, Kara Dul, Kaptan Amerika gibi Marvel’in birçok ünlü kahramanı The Avengers ( Yenilmezler ) filmi ile bir araya geliyor. Muhteşem kalitedeki görsel efektleri ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken The Avengers ( Yenilmezler ) filmini hala izlemediyseniz direk açın ve izleyin. Pişman olmayacaksınız..

2. Django Unchained – Zincirsiz – Imdb Puanı: 8.5 / 10

Django Unchained
Ülkemizde 1 Şubat 2013’de giren ve 2012 yılı ABD yapımı olan Django Unchained ( Zincirsiz ) filminin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Quentin Tarantino yer alıyor. Western, aksiyon ve dram türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise dünyaca ünlü oyuncular yer alıyor. Leonardo Di Caprio, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx, Christopher Waltz, Kerry Washington, Jonah Hill filmin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular. Ayrıca filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Quentin Tarantino filmde oyuncu olarak da sahne alıyor. Django Unchained ( Zincirsiz ) filmi türünün en iyi örneklerinden bir tanesi. İzledikten sonra pişman olmayacağınız bir film. Replikleriyle, aksiyon sahneleriyle ve kurgusuyla dikkat çeken Django Unchained ( Zincirsiz ) filmini kesinlikle kaçırmayın derim.

1. The Dark Knight Rises – Kara Şovalye Yükseliyor – Imdb Puanı: 8.5 / 10

The Dark Knight Rises

27 Temmuz 2012’de vizyona giren The Dark Knight Rises ( Kara Şovalye Yükseliyor ) yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü yönetmen Christopher Nolan oturuyor. Aksiyon ve macera türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Christian Bale, Morgan Freeman, Anne Hathaway, Gary Oldman, Marion Cotillard ve Tom Hardy gibi dünyaca ünlü oyuncular yer almakta. Serinin son filminde Batman yani Bruce Wayne bugüne kadar ki en tehlikeli ve en güçlü düşmanı ile karşı karşıya gelecektir. Bruce Wayne ilk defa kendisinden güçlü bir rakiple mücadele etmek zorunda kalacaktır. Batman, Gotham şehrini kurtarmak için tüm gücünü ortaya koyacaktır. Aksiyon dolu ve hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film olan The Dark Knight Rises ( Kara Şovalye Yükseliyor ) filmini kesinlikle kaçırmayın.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *