2016 Yılında Vizyona Girecek Filmler – Merakla Beklenen

0/5 Votes: 0
Report

Description

Merakla beklenen ve 2016 yılında vizyona girecek olan sağlam 10 sinema filmi ile karşınızdayız.2016 yılına yeni yeni alıştığımız şu günlerde 2016 yılında hangi sinema filmlerini bekliyoruz diye düşündük ve cevabını forum ve sözlük sitelerinden derleyerek sizler için hazırladık.İşte 2016 yılında vizyona girecek birbirinden güzel 10 sinema filmi.Bu arada 2016 yılında vizyona girecek filmler isimli listemize YORUM yapmayı unutmayın.

2016 Yılında Vizyona Girmesi Merakla Beklenen 10 Sinema Filmi

 

10. Fantastic Beasts

Fantastic Beasts
Harry Potter’ın yaratıcısı J. K. Rowling’in senaryosuyla hayat bulacağı film 18 Kasım 2016 tarihinde vizyona gireceği bekleniyor. Bu merakla beklenen film, Harry Potter serisinin 70 yıl öncesini anlatmaya çalışacak. Newt adlı ana karakterin gizli ve sihirli bir bavulu vardır. Bu bavulun içinde çeşitli yaratıklar hapsolmuştur. Bir şekilde bu yaratıkların serbest kalmasıyla filmin hikayesi ateşlenir.

9. X-Men: Apocalypse (Kıyamet)

X-Men Apocalypse
X-Men heyecan uyandırmayan fakat istikrarını da bozmayan bir yapım. 27 Mayıs 2016 tarihinde vizyonda yerini almayı planlıyor. Kaliteli oyuncu kadrosu ve dozajında aksiyon/macera içeriğiyle iyi bir gişe hasılatı yapacağa benziyor. Bryan Singer’ın yönetmenliğinde hayat bulacak film 80’li yıllarda geçecek. Merakla bekliyoruz.

8. Suicide Squad (İntihar Timi)

Suicide Squad
Gotham’daki en kötü suçluların bir araya geldiği tadından yenmeyecek bir yapım daha. Batman, Joker, Harley Quinn ve Deadshot gibi karakterlere de hayat verecek olan film, 5 Ağustos 2016 tarihinde vizyonda! Meraklısına da belirtelim; Joker karakterini Amerikalı aktör Jared Leto canlandıracak.

7. Captain America: Civil War (İç Savaş)

Captain America Civil War
DC ve Marvel çekişmesini bir kez daha gözler önüne süren bir film bu belkide. Üçlemenin son filminde Iron Man ve Captain America karşı karşıya geliyor. Russo kardeşlerin yönetmenliğini üstlendiği film, 6 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girmeyi bekliyor. Marvel ne kadar çok süper kahraman kullanırsam o kadar iyi demiş olsa gerek ki, filmde Iron Man ve Captain America dışında Hulk, Red Hulk, Winter Soldier, Black Widow,Daredevil, Black Panther, Hawkeye ve Falcon gibi pek çok süper kahramanı sahneye çıkarıyor.

6. Assassin’s Creed

Assassin's Creed
Oyun tutkunlarının merakla beklediği filmlerden biri olan Assassin’s Creed’in, 23 Aralık 2016 tarihinde vizyona girmesini umuyoruz. Oyununun senaryosuna paralel, oyunseverlerin de az çok bildiği bir konuya sahip. Düşünün; bir şirket tarafından kaçırılıyorsunuz, geçmişe yolcuk yapabilen bir makinaya bağlanıyorsunuz ve suikastçi olan atalarınızın hafızasına girip pek çok tarihi olayı etkileyebiliyorsunuz. Çok çekici ve fantastik bir konu. Yönetmen koltuğunda Justin Kurzel otururken, başrolde Michael Fassbender bulunuyor.

5. Inferno

Inferno (1)
Başrollerde Tom Hanks olur da o film izlenmez mi? Robert Longdon’ın atıldığı 3. macera 14 Ekim 2016 tarihinde vizyonda yerini alacak. Efsane yazar Dan Brown’ın efsane kitaplarından esinlenerek sinemaya aktarılan enfes filmlerden birisidir. İlki Melekler ve Şeytanlar, ikincisi Da Vinci Şifresi ve üçlemenin son halkası olan Dan Brown’ın Cehennem adlı kitabından aktarılan film Inferno. Bu gizemli filmin yönetmenliğini ise Ron Howard yapıyor.

4. Star Wars Anthology: Rogue One

Star Wars Anthology Rogue One
Hatırı sayılır çoğunlukta hayranı bulunan bu film, eğer bir aksilik çıkmazsa 16 Aralık 2016 tarihinde vizyonda yerini almayı planlıyor. Yönetmenliğini Gareth Edwards’ın yaptığı merakla beklenen Disney yapımının oyuncularından biri de, Hannibal dizisinin başrol oyuncusu Mads Mikkelsen. Merakla bekliyoruz.

3. Superman v Batman Down of Justice (Adaletin Işığında)

Superman v Batman Down of Justice
2016’nın en çok beklenen filmlerinden birisi ile karşı karşıyayız. 23 Mart 2016’da vizyona girecek olan DC yapımı filmde Batman ve Superman karşı karşıya geliyor. Yapımcılığını Christopher Nolan’ın üstlendiği filmi merakla bekliyoruz.

2. Warcraft

Warcraft
Oyunseverlerin bir diğer merakla beklediği film de Warcraft. Bazı sinema eleştirmenlerinin Yüzüklerin Efendisi’ne rakip olabilecek bir film geliyor demesi de biz sıradan izleyicileri de bir hayli heyecanlandırıyor. Filmi, oyununun popülerliğini geçebilecek mi, bu da ayrı bir merak konusu olarak akıllarımızda.

1. Deadpool

Deadpool
Çizgi roman dünyasının en komik ve en akıcı karakterlerinden birini sinemaya taşıyan filmin yönetmenliğini Tim Miller yapıyor. Başrolde ise X-Men’den hatırlayacağımız Ryan Reynolds olacak. Diğer süper kahramanlara göre daha bir sempatik olan Deadpool, Marvel’in DC’ye karşı en büyük kozlarından biri. Oldukça komik ve geveze kahramanımız, ölmek üzereyken bile espri yapabilir. Kısacası 12 Şubat 2016’yı iple çekiyoruz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *