2014 Yılında Vizyonda Olan 7 Komedi Filmi

0/5 Votes: 0
Report

Description

2014 yılında vizyona giren komedi türündeki en iyi filmler bu listede bir arada. Kaçırılmaması gereken absürt ve mizah dolu komedi filmlerinin bir arada bulunduğu bu listedeki filmleri izlerken kahkahalarınıza hakim olamayacaksınız.

1. 22 Jump Street – Liseli Polisler 2

Liseli Polisler 2

8 Ağustos 2014’te vizyona giren Liseli Polisler 2 gülme garantili filmlerden bir tanesi. Eğer doya doya gülmek istiyorsanız bu filmi kaçırmayın. İlk filmi izlememiş olsanız bile sorun değil kendinizi filmin akışına bırakın. Gülmekten yanaklarınıza ağrılar sokacak bir filmi izlemeye hazır olun. Jonah Hill ve Channing Tatum ikilisiyle absürt komedi tarzındaki Liseli Polisler 2 filminde mizaha ve komediye doyacaksınız.

2. Let’s Be Cops – Çakma Polisler

Let’s Be Cops

2014 yılının en komik filmlerinin ortak noktalarından biri de polis mizahı üzerinden film yapmaları oldu. Çakma Polisler de o filmlerden biri. İlk sahnelerinde biraz durağan olsa da sonrasında film komedi de zirve yapıyor. Bazı sahnelerde istem dışı olsa da kahkaha atacaksınız. Ayrıca film oldukça sağlam bir oyuncu kadrosuna sahip. Jake Johnson, Damon Wayans Jr., Nina Dobrev ve Andy Garcia gibi birçok ünlü isim kadroda yer alıyor. Eğlenmek isteyenler bu filmi kaçırmamalı.

3. Dumb and Dumber To – Salak ile Avanak 2

Dumb and Dumber To

20 yıl sonra gelen bir devam filmi. Jim Carrey ve Jeff Daniels efsane Salak ile Avanak adlı komedi filmi için yeniden bir araya geldiler. Jim Carrey’in yer aldığı bir komedi filminde gülmemek zaten imkansız gibi bir olaydır. Salak ile Avanak’ın ilk filmi 1994 yılında çekilmişti. Serinin bu filmi de ilki gibi oldukça komedi ve mizah dolu. Harry ve Lloyd ile tanışın.

4. The Interview

The Interview

Komedi ve mizah açısında bakılırsa 2014 yılının en başarılı komedi filmlerinden biri. Kuzey Kore başkanının mizahi açıdan eleştirildiği filmde James Franco ve Seth Rogen oldukça başarılı bir iş çıkarmışlar. Absürt komedi tarzında bir film olmuş. Katy Perry’nin Firework adlı şarkısının kullanıldığı sahnelerde kahkahalarınıza hakim olamayacaksınız. The Interview’i kaçırmayın.

5. A Million Ways To Die In The West – Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı

A Million Ways To Die In The West

Güzeller güzeli Charlize Theron ve Seth MacFarlane’in başrollerini paylaştığı Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı oldukça absürt bir film olmuş. Ayrıca Neil Patrick Harris de filme güzel bir hava katmış. Filmin içerisinde birçok kült filme mizah dolu göndermeler de yer alıyor. Kendini izletmeyi başaran, başarılı bir komedi filmi. Vahşi Batı mizahı sevenler kaçırmasın.

6. Night At The Museum : Tomb Of The Secret – Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır

Night At The Museum

2014 yılında vizyona giren filmler arasında ailecek izleyebileceğiniz komedi filmlerinden biri de Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır. Bu filmi özel kılan şeylerden biriyse geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Robin Williams’ın son filmi olması. Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson gibi Hollywood yıldızlarının yanında serinin bu filminde Hugh Jackman ve Ben Kingsley gibi dünyaca ünlü yıldızlar da filme konuk olmuşlar. Kesinlikle kaçırılmaması gereken filmlerden biri.

7. Ride Along – Zor Biraderler

Ride Along

Kevin Hart ve Ice Cube ile bol kahkaha atmaya hazır olun.  Filmin ilk dakikaları biraz sıkıcı başlasa da sonradan büyük bir atak yapıp seyirciyi güldürmeyi başarıyor. Bu iki zor biraderin maceralarına bayılacaksınız. Bir kızın abisinin gözüne girmenin ne kadar zor olduğunun kanıtını Zor Biraderler filminde göreceksiniz. Gülme garantili, bol kahkahalı Zor Biraderler’i kesinlikle kaçırmayın.

 

A comment on "2014 Yılında Vizyonda Olan 7 Komedi Filmi"

  1. mehmet says:

    Zor Biraderler ‘ i hiç beğenmemiştim. Diğerleri fena değil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *