2015 Yılının En Kötü Sinema Filmleri – Time Dergisi

0/5 Votes: 0
Report

Description

Time dergisi her yıl gelenekleşen ‘yılın en kötü filmleri’ listesini bu sene de paylaştı.2014 yılında Adam Sandler’ın da yer aldığı ve yönetmenliğini Frank Coraci’nin üstlendiği komedi filmi Blended (Karışık Aile) listenin başında yer alıyordu.Bu seneki liste biraz şaşırtıcı.Muhtemelen listede bu film kötü değil diyeceğiniz filmler olacak.Lütfen YORUM kısmını kullanarak liste hakkındaki fikirlerinizi bizlerle paylaşın.Time yılın en kötülerini yaptı da sizin 2015 yılında gördüğünüz en vasat film hangisi?

 

Time Dergisi Tarafından Hazırlanan 2015 Yılının En İyi Sinema Filmleri isimli listemizde dikkatinizi çekebilir..

 

Time Dergisinin Seçtiği En Kötü Filmler 2015

 

10. Minions – Minyonlar – IMDb:6,5

minyonlar
Yönetmenliğini Pierre Coffin, Kyle Balda’nın üstlendiği Animasyon, Komedi, Aile türündeki film 4 Eylül 2015 tarihinde ülkemizde de gösterime girmiştir.Filmin Türkçe seslendirmesini Beren Saat, Kenan Doğulu, Ali Ekber Diribaş, Hakan Vanlı ve Özlem Abacı yapmıştır.Filmi Time dergisi 2015 yılının en kötü 10. filmi olarak seçmiş ancak film IMDb den yüz binin üstünde oy ile 6,5 almıştır.

9. Burnt – Çok Pişmiş – IMDb:6,7

Burnt
Çok Pişmiş veya Restoran diye Türkçeye çevrilen sinema filmi komedi ve dramı içinde barındırmaktadır. John Wells tarafından yönetilen filmde Bradley Cooper, Sienna Miller, Omar Sy ve Daniel Brühl gibi oyuncular rol almaktadır.

8. A Walk in the Woods – IMDb:6,5

A Walk in the Woods
Türkiye de gösterilmeyen doğa filmi A Walk In The Woods’un yönetmeni Ken Kwapis dır.Dram, komedi ve macera türündeki yapımda Robert Redford, Emma Thompson, Nick Nolte, Mary Steenburgen ve Kristen Schaal gibi oyuncular rol almaktadır.

7. Hot Pursuit – Sıcak Takip – IMDb:5,0

Hot Pursuit
Anne Fletcher tarafından yönetilen ABD yapımı filmi başarılı bir hasılat da elde edememiş.

6. Vacation – Tatil Zamanı – IMDb:6,2

Vacation
Yolculuk temalı Komedi, macera türündeki film 30 yıl küçük bir çocuk iken ailesi ile yaptığı tatili şimdi eşi ve çocukları ile yapmak isteyen br babanın hikayesidir.Filmde Christina Applegate, Ed Helms, Leslie Mann, Chris Hemsworth ve Chevy Chase gibi yuncular rol almaktadır.

5. Stonewall – IMDb:3,2

Stonewall
Dram ve Tarih türündeki film Stonewall Ayaklanması’nın anlatıldığı bir filmdir.Yönetmenliğini Roland Emmerich’in üstlendiği filde Jonathan Rhys Meyers, Ron Perlman, Jeremy Irvine ve Joey King gibi isimler yer almıştır.

4. The Age of Adaline – Ölümsüz Aşk – IMDb:7,2

The Age of Adaline
Romantik, Fantastik ve Dram türünde olan Ölümsüz Aşk filminin yönetmeni Lee Toland Krieger dir.Blake Lively, Michiel Huisman ve Harrison Ford’un rol aldığı film niye bu listeye alınmış bir anlam veremedik ancak Time dergisi bu filmi de en kötü 10 film arasında değerlendirmiş.

3. Jupiter Ascending – Jüpiter Yükseliyor – IMDb:5,4

Jupiter Ascending
Matrix serisinin de yaratıcısı olan Wachowski kardeşler tarafından yazılan,yönetilen ve yapımcılığı üstlenen Jupiter Ascending (Jüpiter Yükseliyor) isimli bilim kurgu filminde Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean ve Eddie Redmayne gibi oyuncular yer almaktadır.

2. Aloha – IMDb:5,5

Aloha
Yönetmenliğini Cameron Crowe’nın üstlendiği Romantik Komedi ve dram türündeki ABD yapımı filmde Bradley Cooper, Emma Stone ve Rachel McAdams gibi oyuncular yer almaktadır.

1. Fantastic Four – Fantastik Dörtlü – IMDb:4,3

Fantastic Four
Yönetmenliğini Josh Trank’ın üstendiği Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik ve Macera türündeki film seriyi takip edenler için tam bir hayal kırıklığı filmi olmuştur.Çok fazla eleştirilen film yetmiş binin üzerinde oy ile de IMDb tarafından 4,3 puana layık görülmüştür.Kate Mara, Toby Kebbell, Jamie Bell, Miles Teller ve Tim Blake Nelson gibi oyuncular Fantastik Dörtlü filminde rol almışlardır.

A comment on "2015 Yılının En Kötü Sinema Filmleri – Time Dergisi"

  1. Mersin says:

    Fantastik dörtlü hakikaten en kötüsü.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *