2016 Yılının Taze Dizileri – Yabancı Diziler

0/5 Votes: 0
Report

Description

2016 Yılının 5 yeni Amerika yapımı dizisini sizler için derledik.Hangileri sezona damgasını vuracak hangisi 2. sezona kalamayacak bilinmez ama yabancı dizi severlerin listemize bakmasını öneririz.Yorum yapmayı unutmayın.

2016 Yılı Yabancı Dizileri

American Crime :

American Crime

ABC’nin antoloji serisi, ikinci sezona aynı oyuncular (Felicity Huffman, Timothy Hutton, Regina King) ama bu oyuncuların yepyeni rolleri ile başladı. Bu sezonda dizi, gençler, sosyal medya gibi konuları irdelemenin yanı sıra, servet ve imtiyazın kişiyi bütün hatalardan temize çıkardığı fikrini eleştiriyor. Özel bir okulda geçen dizinin bu seferki konusunda basket takımının partisinde tecavüze uğrayan bir kız var.

Colony:

Colony (1) (1)

Josh Holloway. Daha fazlasına gerek var mı? Holloway eski bir FBI ajanıdır. O ve karısı uzaylı yaratıkların istila ettiği Los Angeles’te yaşamaktadır. Oğullarından ayrı düşmüşlerdir ve aramaya başlarlar.

Billions :

Billions

Para, para, para! Damian Lewis (Homeland’den tanıyoruz) hedge fonlardan büyük paralar kazanan milyarder Bobby rolünde. Paul Giamatti ise O’nu yakalamaya kararlı Savcı Chuck Rhodes’u oynuyor. Bu iki kuvvetli aktörü seyretmek büyük keyif.

Mad Dogs:

Mad Dogs

The Big Chill ile Rezervuar Köpekleri’nin bir birleşimi gibi olan dizide, artık 40 lı yaşlarını süren 5 kolej arkadaşı bir hafta sonu için Belize’de buluşur. Milo ‘nun (Billy Zane) gösterişli villasında kalmaktadırlar. Tatil süresince eski mevzular, uzun zamandır saklanan sırlar su yüzüne çıkmaya başlar.Pilot bölüm eski dostların hayatlarının bambaşka yönlere kaydığı ağzı açık bırakacak bir sonla bitti. Bu dizi yeni bağımlılığınız olabilir.

The X Files:

The X Files (1)

Gerçek Hala Orada! 13 yıl sonra Fox Mulder ve Dana Scully bütün zamanların en sevilen bilim kurgu dizilerinden biri olan X Files’ın 6 bölümlük serisi için bir araya geldi. Cesur FBI ajanlarımız biraz daha yaşlıca ama aralarındaki kimya ve karmaşık ilişkileri baki kalmış. Orijinal seriyi hiç izlememiş olanlar için geri dönüş bölümü yeni izleyici kazanma yönünde çok iyi iş çıkarıyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *