Merakla Beklenen En iyi (2020 Filmleri) Listesi

0/5 Votes: 0
Report

Description

2020 Film Önerileri 

Yeni yılın başlamasıyla birlikte, sinemaseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz yıllarda vizyona giren filmlerin devam niteliği taşıyan yapımların öne çıkacağı bir yıl olacak. Çeşitli kategorilerde, farklı konulara sahip 2020 yılının filmlerini siz değerli okuyucularımız için derledik faydalı olmasını umar keyifli okumalar dileriz.

Birds Of Prey

Bu yılın heyecanla beklenen filmlerinden biri olan Birds Of Prey, ülkemizde Yırtıcı kuşlar olarak yayınlanıyor olacak. Joker filminin Harley Quinn’i Margot Robbie, filmin başrol oyuncularından biri olarak sinemaseverlerle buluşuyor. Aksiyon türü bir yapım olan filmin konusu ise; Gotham şehrinde bir mafya babasının kızının kurtarılması için çıkılan görev ve sonrasında olanlar üzerine kurulmuş.

Film Fragmanı:

Vizyon Tarihi: 07 Şubat 2020
TR Dağıtım: Warner Bros.
Stüdyo: Warner Bros.
Filmin Türü: Aksiyon
Yapım Yılı: 2020

 

Wonder Woman 2

Wonder Women filminin, devam niteliği taşıyan filmi Wonder Women 2, 2020 film önerileri arasında yer alabilecek bir yapım. Özel güçleri olan kadın süper kahramanımız, her süper kahraman gibi filmin bu çekiminde de kötülere karşı mücadele edecek. Filmin konusu ise günümüzden 36 yıl öncesinde geçiyor.

Film Fragmanı:

Vizyon Tarihi: Henüz belli değil
TR Dağıtım: Warner Bros.
Filmin Türü: Aksiyon
Yapım Yılı: 2020

Hızlı Ve Öfkeli 9

Uzun soluklu film serilerinden biri olan ‘Hızlı Ve Öfkeli ’nin son yapımı olarak bu yıl vizyona girecek hızlı ve öfkeli 9 filminde, filmin efsane oyuncularının nerdeyse hepsi yine kadroda yer almış durumda. Filmin çekimler Gürcistan’da gerçekleştiriliyor. Filmin tüm çekimlerinde, birbirinden heyecanlı, görevleri yerine getirmek için dünyanın farklı ülkelerini gezen ekip, son bölümde, Gürcistan, Rusya ve Doğu Avrupa’da maceraya atılıyor olacak.

Fragman:

Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2020
TR Dağıtım: UIP
Stüdyo: Universal
Filmin Türü: Aksiyon
Yapım Yılı: 2020

Top Gun: Maverick

Sinema tarihinin, karakterleri ve konusu ile en prestijli filmleri arasında yer alan Top Gun filminin tam 34 yıl aradan sonra, devam filmi çekiliyor. Bilmeyenler için belirtelim, 2020 film önerileri listesinde, askeri temalı filmleri izlemekten keyif alanların kesinlikle kaçırmaması gereken bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. Top Gun MAverick ismiyle vizyona girecek filminin ana karakteri ise, yine Pete Mitchell ve yine Tom Cruise.

Fragman:

Vizyon Tarihi: 26 Haziran 2020
TR Dağıtım:
UIP
Stüdyo:
Paramount
Filmin Türü:
Aksiyon
Yapım Yılı:
2020

The Kings Man: İlk Görev

Aksiyon filmleri içerisinde değerlendirme yapılacaksa, şüphesiz sinemaseverlerin ajan konulu filmlere olan hayranlığına değinilmelidir. Bu anlamda, sinema tarihinde ajan temalı filmler içerisinde Kings Man, gerek aksiyon sahneleriyle, gerekse başarılı kurgu ve oyuncu performansıyla bambaşka bir yer tutar. İlk filmde, dünyayı ele geçirmeye çalışan kötü insanlara karşı mücadele eden Kings Man ve ekibi 2020 yılı itibariyle gösterime girecek serinin ikinci filminde de bu görevi sürdürüyor.

Fragman:

Vizyon Tarihi: 18 Eylül 2020
TR Dağıtım: TME Films
Stüdyo: 20th Century Fox
Filmin Türü: Macera, Komedi, Aksiyon
Yapım Yılı: 2020

Ağır Romantik

2020 film önerileri listemizin yerli yapımlarından biri olan ağır Romantik, konservatuar bölümünde okuyan aslı adlı karakterin hikâyesini konu ediniyor. Aslı, sanatçı bir anne ile akademisyen bir babanın kızıdır. Filmin diğer asıl kahramanı Krem ise, şehrin en büyük kapkaç çetesinin elebaşıdır ve kendisini finans uzmanı olarak tanıtmaktadır. Bu iki zıt insanın yollarının kesişmesi ile yaşanan olaylar filmde anlatılıyor.

Fragman:

Vizyon Tarihi: 14 Şubat 2020
TR Dağıtım: CJ Entertainment Turkey
Şirket: Ruhiyya Aliyeva
Filmin Türü: Romantik-Komedi, Dram
Yapım Yılı: 2020

The Eternals

2020 yılında gösterime girecek olan The Eternals, bilimkurgu temalı bir film olma özelliği taşıyor. Kozmik varlıkların insanoğlu üzerinde yapacağı deneyleri konu edinen film, 6 Kasım’da vizyona girecek. Filmde işlenen Etarnaller ve Deviantlar iki farklı kozmik varlık grubudur ve kendi aralarındaki üstünlük mücadelelerine, yapacakları deneylerle insanları da alet edeceklerdir.

Fragman:

Vizyon Tarihi: 5 Kasım 2020
TR Dağıtım: CJ Entertainment Turkey
Filmin Türü: MArvel Filmleri
Yapım Yılı: 2020

Ölmek İçin Zaman Zaman Yok Bond 25

James Bond serisinin son filmi olarak vizyona girecek olan film ile 2020 film önerileri listemizi sonlandırıyoruz. Film konusu efsane ajan James Bond çevresinde şekilleniyor. Gözlerden uzak bir biçimde, hayatına devam eden James Bond’un huzuru, bir bilim adamını kurtarmaya yönelik olarak verilecek görevle bozulacaktır.

Fragman:

Vizyon Tarihi: 03 Nisan 2020
TR Dağıtım:
UIP
Stüdyo:
Universal
Filmin Türü:
Macera, Aksiyon
Yapım Yılı:
2020

Bir diğer konumuz: En iyi türk Filmleri Listemize de göz atabilirsiniz.

 

TAGS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *